AZ Damiaan Oostende pakt uit met vervolg op ziekenhuisserie

Vorig jaar lanceerde AZ Damiaan ‘Ostenders’, een ziekenhuisserie met de eigen medewerkers in de hoofdrol. Bedoeling van de serie was om extra sollicitanten aan te trekken. Met succes, want nu komt er een vervolg: Ostenders goes Hollywood.

© (Foto GLO)

Vorig jaar werd de mini-serie Ostenders, met de collega’s van AZ Damiaan in de hoofdrol, een echte blockbuster. “De sollicitaties vlogen de hoogte in en de campagne rijfde een resem awards en bekroningen binnen in binnen- en buitenland”, vertelt stafmedewerker PR & communicatie Kevin Mollet. “Nu sloegen ze opnieuw de handen in elkaar en besloten ze om, met een knipoog naar Hollywood, de skyline van onze kust vol fierheid te kleuren met ‘Ostenders’.”

De campagne werd ingeblikt net voor het losbarsten van de coronacrisis. “Het was voor de Ostenders uiteraard alle hens aan dek en dus werd de lancering even ‘on hold’ gezet. Maar het kriebelt. De collega’s zijn zo trots op hun creatieve aanpak dat ‘Ostenders Goes Hollywood’ nu echt wel gelanceerd wordt.”

“Om het juiste talent te vinden, moet je opvallen en de mini-serie Ostenders was een unieke manier om de collegiale sfeer in het vernieuwde ziekenhuis aan iedereen te tonen”, zegt Nathalie Vanlerberghe van de dienst Human Resources. “Ostenders Goes Hollywood is geen echt vervolg van de serie maar opnieuw staan de medewerkers in de spotlights. Vanuit het ziekenhuis gaan negen Ostenders samen op pad en ontdekken we het verhaal achter hun leven en hun werk. Onderweg kunnen ze rekenen op verbaasde blikken van mede-Ostenders De apotheose is een echte blikvanger, die meteen de link met Hollywood duidelijk maakt”, vertelt Nathalie enthousiast.

De campagne is te ontdekken op de social mediakanalen van AZ Damiaan en op www.ostenders.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.