Autokeuring opent centrum in Zwevegem

© GV
Redactie KW

Het nieuwe autokeuringscentrum in Zwevegem opende maandag. Het vervangt dit van Harelbeke die vrijdag de poorten sloot.

Maandagvoormiddag schoven de eerste wagens aan voor een keuring bij het nieuwe keuringsstation op het bedrijventerrein De Pluim in Zwevegem. De nieuwste technologieën inzake keurings- en meetapparatuur voorzien dit keuringscentrum van een ruime capaciteit voor het keuren van de technische staat en de milieueisen van zowel personenauto’s als vrachtwagens.

Het nieuwe keuringsstation bestaat uit acht keuringslijnen waaronder vijf voor het keuren van personenwagens en lichte vrachtauto’s en drie voor zware bedrijfsvoertuigen en hun aanhangwagens/opleggers, kampeervoertuigen, autobussen en autocars…

Het gebouw is uitgerust met zonnepanelen en wordt aangestuurd met 100% groene stroom. Daarnaast zorgt natuurlijke lichtinval, samen met de nieuwste technieken qua verwarming, verlichting en luchtverversing voor een aangename werkomgeving.

Drop & Go

Het keuringsstation biedt van bij de opstart ‘keuring op afspraak’ aan op twee lijnen. Ook biedt men er de gloednieuwe service ‘Drop & Go’ aan.

Drop & Go’ biedt de klant de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een periodieke keuring van een personenauto of lichte vrachtwagen waarbij de klant het voertuig ‘s ochtends tussen 7 en 9 uur parkeert op de ‘Drop & Go’ parking en de sleutels afgeeft aan de kassa. ‘s Middags kan men vanaf 15u tot een half uur vóór sluitingstijd, het gekeurd voertuig en de documenten dan weer opgehaald aan de kassa.

Gericht op een toekomstige groei van KM-Zwevegem zal Keuringsbureau Motorvoertuigen nog extra medewerkers aanwerven en opleiden.

(GV)

Kandidaten gepassioneerd door voertuigen en techniek sturen hun CV naar vacature@km.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier