Eddy Surmont is een gepensioneerd journalist, Mieke Drossaert is kunstenares. In oktober 2018 brachten ze samen het eerste Oostendse sprookje Langsnuit en de zeesterren uit. Eddy schreef het verhaal en Mieke stond in voor de illustraties. In juni 2020 komt hun tweede verhaal Langsnuit en Selkie de zeehond uit.

Het sprookje Juul, pas gepland om in 2021 in de boekhandels te verschijnen, bieden ze nu gratis aan in het kader van de coronacrisis. "Nu de bibliotheken gesloten zijn, bieden we dit gratis aan voor alle kinderen en hun ouders. We wensen hen veel lees- en voorleesgenot", zeggen ze. Je vindt het sprookje in onderstaande link.

juul FINAL PDF maart 2020

Eddy Surmont is een gepensioneerd journalist, Mieke Drossaert is kunstenares. In oktober 2018 brachten ze samen het eerste Oostendse sprookje Langsnuit en de zeesterren uit. Eddy schreef het verhaal en Mieke stond in voor de illustraties. In juni 2020 komt hun tweede verhaal Langsnuit en Selkie de zeehond uit.Het sprookje Juul, pas gepland om in 2021 in de boekhandels te verschijnen, bieden ze nu gratis aan in het kader van de coronacrisis. "Nu de bibliotheken gesloten zijn, bieden we dit gratis aan voor alle kinderen en hun ouders. We wensen hen veel lees- en voorleesgenot", zeggen ze. Je vindt het sprookje in onderstaande link.