Atleten Special Olympics ontvangen op gemeentehuis Kuurne

Zondagmorgen zijn de Kuurnse atleten ontvangen op het gemeentehuis die in het Hemelvaartweekend deelnamen aan de Special Olympics te Sint-Niklaas.

Zondag ontvingen de atleten van de Special Olympics een medaille in het gemeentehuis van Kuurne. © BRU

Zes van de negen deelnemende atleten waren op de afspraak om hun medaille, die het Kuurnse gemeentebestuur had voorzien, in ontvangst te nemen. De aanwezige atleten waren Germain Decuypere (61) die de zevende plaats behaalde in de discipline bowling.

Ook Christophe Swaenepoel die een eerste plaats behaalde in het tafeltennis en eveneens deelnam aan de Special Olympics World Games te Abu Dhabi en er brons behaalde in het tafeltennis individueel en strandde in het dubbelspel met West-Vlaamse partner Siska Herman op de vierde plaats, was van de partij.

Ook Felien Sys die uitblonk in de 50 meter lopen en eindigde op een eerste plaats was aanwezig tijdens de huldiging. Tevens nam ze ook deel aan het verspringen waar ze strandde op een vierde plaats en kaapte ze een vijfde plaats weg in het softbal. Ook Sharlot Vandenberghe en Floor Vandenbogaerde werden in de bloemetjes gezet voor hun goede prestaties in het netbal.

Ten slotte was er ook nog een medaille voor Sara Zeebroek die derde eindigde in de top drie dressuur met haar paard Thomas. Na het in ontvangst nemen van hun medaille werd er duchtig geklonken op hun huldiging.

(BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.