At your service dienstencheques is Pittems ambassadeur ‘Ik koop lokaal’

Nathalie Verbrugge en Marie-Anne Demuynck.© foto Jan
Nathalie Verbrugge en Marie-Anne Demuynck.© foto Jan
Redactie KW

De vzw Ondernemerscentra West-Vlaanderen ging voor de derde maal op zoek naar een ambassadeur in de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Voor Pittem kwam At your service dienstencheques als de laureaat uit de bus.

“Het spreekt voor zich dat we heel blij waren toen we hoorden dat we door de Pittemnaren verkozen waren als ambassadeur”, aldus Nathalie Verbrugge. “Tenslotte verkopen wij geen producten, maar enkel een dienst. De kwaliteit van onze producten kan dus geen rol spelen. We hebben het dus gehaald op basis van onze dienstverlening en dat maakt ons blij, want dat is waar wij volop op inzetten. Persoonlijk contact met de klanten is voor ons heel belangrijk. Daarom willen mijn mama en ik ook altijd de klanten zelf te woord staan, zodat we iedereen persoonlijk kennen en het verhaal achter veel klanten kennen. Dat schept een vertrouwensband. Daarnaast werken we ook met kwalitatief personeel, in wie onze klanten vertrouwen kunnen hebben. Om dit alles te kunnen garanderen, kiezen we er bewust voor om niet te groot te worden en geen zaak te zijn waar mensen een nummer worden.”

Hele gemeenschap

“We hebben bewust aan de campagne willen deelnemen omdat lokaal kopen echt wel belangrijk is voor de hele gemeenschap”, gaat Marie-Anne Demuynck verder. “Maar het is ook belangrijk dat de mensen in eigen gemeente willen shoppen. Daarvoor is een campagne als deze belangrijk om de mensen te laten inzien dat hun koopgedrag bepalend is voor de toekomst van hun gemeente.” (JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.