Arthur Corbanie uit Tielt draait als dj Triple-R plaatjes om mensen op te vrolijken

Arthur Corbanie als dj Triple-R. © WME
Redactie KW

Ook de Tieltse dj Triple-R, die normaal deze zomer op het hoofdpodium van de Tieltse Feesten zal staan en in het weekend zijn vaste stek heeft achter de draaitafel van onder andere café D’Hespe in Tielt, zit momenteel net zoals iedereen veilig thuis. Arthur Corbanie wil toch regelmatig mensen opvrolijken met een dj-set via Facebook.

Omdat Arthur Corbanie het plaatjes draaien moeilijk kan missen en zijn vast publiek ook in deze quarantainetijden met een klein maar legaal feestje niet in de steek wil laten, zal de jonge Tieltenaar veilig vanuit de tuin van zijn ouderlijke woning een dj-set streamen via Facebook Live. Vorige week woensdag vonden een 100-tal bezoekers de weg naar de livestream, die als test diende voor wat vanavond volgt.

Geen interactie

“Spelen in eigen tuin – met als dichtste publiek pa, ma en de hond veilig achter glas – was woensdag een bevreemdende ervaring”, zegt Arthur. “Anders heb je interactie met je publiek. Nu stond ik daar moederziel alleen met alleen de reacties op de livestream als feedback.”

De start van de set vanavond was iets na 20 uur en zal met respect voor de buren duren tot ongeveer 21.30 uur. Alles is te volgen via: https://www.facebook.com/arthur.corbanie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier