Het babbelraam komt er in het gebouw van de zusters van liefde, onmiddellijk naast het wzc. "We zijn coronavrij en willen dat zo houden. Alle inwoners en alle personeelsleden testten negatief", zegt directeur Lemey.

Het babbelraam wordt actief vanaf maandag. Het bezoek zal enkel mogelijk zijn op weekdag en zal na afspraak georganiseerd worden. Het zijn contacten van maximaal een half uur. Elke afdeling van het wzc krijgt een bezoekdag aangewezen en er worden twee bezoekers toegelaten die onder hetzelfde dak wonen. Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen van deze mogelijkheid geen gebruik maken. Reserveren kan telefonisch in het wzc. (JM)

Het babbelraam komt er in het gebouw van de zusters van liefde, onmiddellijk naast het wzc. "We zijn coronavrij en willen dat zo houden. Alle inwoners en alle personeelsleden testten negatief", zegt directeur Lemey.Het babbelraam wordt actief vanaf maandag. Het bezoek zal enkel mogelijk zijn op weekdag en zal na afspraak georganiseerd worden. Het zijn contacten van maximaal een half uur. Elke afdeling van het wzc krijgt een bezoekdag aangewezen en er worden twee bezoekers toegelaten die onder hetzelfde dak wonen. Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar kunnen van deze mogelijkheid geen gebruik maken. Reserveren kan telefonisch in het wzc. (JM)