Sinds enkele jaren konden alle inwoners van de gemeente naar het plein voor het Hofland afzakken om elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Dit knuffel- en zoenmoment is in de huidige omstandigheden niet organiseerbaar.

Meteen laat het college weten dat er deze keer geen platform kan aangeboden worden voor de uitreiking van de cultuurprijs door de gemeentelijke culturele raad, de sportprijs door de sportraad, de persprijs van Ardooie en de eerste middenstandsprijs. Deze verschillende organisaties worstelden reeds met de vraag of er in dit coronajaar voldoende genomineerden zouden zijn. (JM)

Sinds enkele jaren konden alle inwoners van de gemeente naar het plein voor het Hofland afzakken om elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Dit knuffel- en zoenmoment is in de huidige omstandigheden niet organiseerbaar.Meteen laat het college weten dat er deze keer geen platform kan aangeboden worden voor de uitreiking van de cultuurprijs door de gemeentelijke culturele raad, de sportprijs door de sportraad, de persprijs van Ardooie en de eerste middenstandsprijs. Deze verschillende organisaties worstelden reeds met de vraag of er in dit coronajaar voldoende genomineerden zouden zijn. (JM)