Je kan aanschuiven in de Biekorfstraat, maar dat moet in de auto gebeuren. Wie te voet of met de fiets komt, schuift mee aan in de rij. De toegang wordt geregeld door de parkwachters met respect voor de 'social distance'. Enkel noodzakelijke bezoeken zijn mogelijk. Die worden bovendien beperkt in tijd.

Betalen kan enkel elektronisch en overtredingen worden beboet. Het park is open van 14 tot 18.45 uur op dinsdag. Op woensdag is dat een uurtje minder lang. Donderdag is het containerpark gesloten.

(JM)

Je kan aanschuiven in de Biekorfstraat, maar dat moet in de auto gebeuren. Wie te voet of met de fiets komt, schuift mee aan in de rij. De toegang wordt geregeld door de parkwachters met respect voor de 'social distance'. Enkel noodzakelijke bezoeken zijn mogelijk. Die worden bovendien beperkt in tijd.Betalen kan enkel elektronisch en overtredingen worden beboet. Het park is open van 14 tot 18.45 uur op dinsdag. Op woensdag is dat een uurtje minder lang. Donderdag is het containerpark gesloten. (JM)