De gemeente kocht eerder al enkele duizenden mondmaskers voor dokters, woonzorgcentra en thuisverplegers, nu wil het ook alle families de kans geven om zich te beschermen. Ardooie heeft 4.000 herbruikbare mondmaskers besteld en wil elk gezin er eentje bezorgen.

Die worden normaal binnen de vijftien werkdagen geleverd en zullen daarna meteen verdeeld worden. De 4.000 mondmaskers kunnen niet alle Ardooienaren helpen, want de gemeente telt iets meer dan 9.000 inwoners.

Een mooi extraatje dat aan dit initiatief hangt: tachtig procent van de aankoopprijs gaat rechtstreeks naar Think Pink België, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

De gemeente kocht eerder al enkele duizenden mondmaskers voor dokters, woonzorgcentra en thuisverplegers, nu wil het ook alle families de kans geven om zich te beschermen. Ardooie heeft 4.000 herbruikbare mondmaskers besteld en wil elk gezin er eentje bezorgen. Die worden normaal binnen de vijftien werkdagen geleverd en zullen daarna meteen verdeeld worden. De 4.000 mondmaskers kunnen niet alle Ardooienaren helpen, want de gemeente telt iets meer dan 9.000 inwoners. Een mooi extraatje dat aan dit initiatief hangt: tachtig procent van de aankoopprijs gaat rechtstreeks naar Think Pink België, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.