In de laatste veertien dagen werden er twaalf nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat wil zeggen dat er een besmettingsgraad is van 132 op 100.000 inwoners.

Om de kermis toch veilig te houden, werden de richtlijnen van het gemeentebestuur aangepast aan de nieuwe normen. En die zijn een tegenvaller voor de horeca. Zij moeten om 23.00 uur dicht en er kunnen maximaal vier klanten zitten per tafel.

Op het Marktplein en het Polenplein, komt er eenrichtingsverkeer voor voetgangers en maximaal 400 personen kunnen rond de kermis circuleren met mondmasker aan voor +12 jarigen. Let ook op het samenscholingsverbod. Er is controle aangekondigd.

(JM)

In de laatste veertien dagen werden er twaalf nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat wil zeggen dat er een besmettingsgraad is van 132 op 100.000 inwoners.Om de kermis toch veilig te houden, werden de richtlijnen van het gemeentebestuur aangepast aan de nieuwe normen. En die zijn een tegenvaller voor de horeca. Zij moeten om 23.00 uur dicht en er kunnen maximaal vier klanten zitten per tafel. Op het Marktplein en het Polenplein, komt er eenrichtingsverkeer voor voetgangers en maximaal 400 personen kunnen rond de kermis circuleren met mondmasker aan voor +12 jarigen. Let ook op het samenscholingsverbod. Er is controle aangekondigd. (JM)