Op moederdag slaagde de KVLV van Steenkerke er voor de 20e keer in om bij honderden gezinnen in Groot-Veurne -en voor de eerste keer ook in Pervijze- een rijkgevulde ontbijtmand aan huis te bezorgen. Op de Grote Markt van Veurne haalde het Sint-Vincentiusgenootschap 18 mandjes af om te schenken aan moeders die het niet zo breed hebben. Een gulle anonieme schenker betaalde alle 18 mandjes.

In totaal werden er 850 mandjes bedeeld tussen 7 uur en 9 uur. Sommige gezinnen bestelden enkele mandjes en organiseerden samen een gezellig ontbijt in familie- of vriendenkring.

Een deel van de opbrengst gaat ook ieder jaar naar een goed doel. Deze keer gaat een cheque naar het project 'Boeren op een Kruispunt'. Dit is een vzw die zorgt voor begeleiding van landbouwbedrijven in moeilijkheden.

(JT)

Op moederdag slaagde de KVLV van Steenkerke er voor de 20e keer in om bij honderden gezinnen in Groot-Veurne -en voor de eerste keer ook in Pervijze- een rijkgevulde ontbijtmand aan huis te bezorgen. Op de Grote Markt van Veurne haalde het Sint-Vincentiusgenootschap 18 mandjes af om te schenken aan moeders die het niet zo breed hebben. Een gulle anonieme schenker betaalde alle 18 mandjes. In totaal werden er 850 mandjes bedeeld tussen 7 uur en 9 uur. Sommige gezinnen bestelden enkele mandjes en organiseerden samen een gezellig ontbijt in familie- of vriendenkring.Een deel van de opbrengst gaat ook ieder jaar naar een goed doel. Deze keer gaat een cheque naar het project 'Boeren op een Kruispunt'. Dit is een vzw die zorgt voor begeleiding van landbouwbedrijven in moeilijkheden.(JT)