Annie Vera. Mooie naam, nietwaar? Zelf denkt Annie dat de naam uit Spanje komt. Het zou wel kunnen. Ze heeft een temperament dat een beetje Spaans aandoet. Ze staan nog net niet met de castagnetten te zwaaien wanneer ze in de Kortrijksestraat in Heule vertelt dat ze nog niet lang in de Tinekesgemeente woont.

Zij en haar man zijn naar Heule verhuisd omdat ze na de verkoop van hun huis in de buurt van hun oudste dochter wilden wonen. Die woont in Gullegem en heeft vijf kinderen. Zelf heeft Annie drie kinderen. Ze heeft nog een dochter in Meulebeke en een zoon in Waregem. Maar Meulebeke en Waregem waren geen opties. Heule wel. Hoewel ze helemaal niet bekend waren met de gemeente.

Maar de kennismaking viel mee en intussen zijn zij en haar 80-jarige man goed ingeburgerd. Annie vindt Heule 'wreed goed." Ook al moet ze tegenwoordig een heel stuk verder stappen om nog een brievenbus te vinden. Gelukkig. Anders waren we haar nooit tegengekomen.

Annie Vera. Mooie naam, nietwaar? Zelf denkt Annie dat de naam uit Spanje komt. Het zou wel kunnen. Ze heeft een temperament dat een beetje Spaans aandoet. Ze staan nog net niet met de castagnetten te zwaaien wanneer ze in de Kortrijksestraat in Heule vertelt dat ze nog niet lang in de Tinekesgemeente woont.Zij en haar man zijn naar Heule verhuisd omdat ze na de verkoop van hun huis in de buurt van hun oudste dochter wilden wonen. Die woont in Gullegem en heeft vijf kinderen. Zelf heeft Annie drie kinderen. Ze heeft nog een dochter in Meulebeke en een zoon in Waregem. Maar Meulebeke en Waregem waren geen opties. Heule wel. Hoewel ze helemaal niet bekend waren met de gemeente.Maar de kennismaking viel mee en intussen zijn zij en haar 80-jarige man goed ingeburgerd. Annie vindt Heule 'wreed goed." Ook al moet ze tegenwoordig een heel stuk verder stappen om nog een brievenbus te vinden. Gelukkig. Anders waren we haar nooit tegengekomen.