‘Annie, de Musical’ mét Josefien én Chaya komt naar Kursaal Oostende

Tomorrow! Tomorrow! Van 14 tot en met 17 november brengt Music Hall in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. Daarna gaat de Vlaamse versie van deze gekende Broadway-klassieker voor jong en oud naar Capitole Gent (20 tot 24 november) en naar Stadsschouwburg Antwerpen (18 februari/1 maart 2020).

Geen Annie, de Musical zonder Annie natuurlijk en dus werd er op zoek gegaan naar jong talent om deze prachtige rol in te vullen. Talent dat op die manier in de voetsporen zal treden van o.a. Laura Tesoro (2008-2009), Pommelien Thijs (Caro in de populaire Ketnet-serie #LikeMe, 2012-2013) en Deborah de Ridder (1992-1993), die in eerdere musicalversies in de huid van het roodharige weesmeisje mochten kruipen. Na heel spannende audities werd de knoop doorgehakt. Josefien Derijkcke (12 jaar – Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar – Ittre) werden verrast door een cameraploeg van Music Hall en Vanessa Vanhove (Radio 2), die hen het goede nieuws kwam bezorgen.

Josefien was op dat moment iets aan het eten met haar ouders en broertje op het terras van eetcafé Kapitein Zeppos op het Mechelseplein in Antwerpen. Chaya werd overvallen tijdens haar zangles in Muziekschool Popacademix in Halle (Vlaams-Brabant). De twee meisjes zullen afwisselend de rol vertolken. En wat anders zal zijn, is dat Annie geen roodharige krullenbol zal hebben.

(PADI)

Filmpje : https://we.tl/t-kwMyGeA4z5

Josefien en Chaya. (Foto Luk Monsaert)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.