"Het is een droom, ik had niet gedacht dat ik het opnieuw zou kunnen doen. Ik wil natuurlijk weer voor dat volkse gaan. Hetgeen wat mijn medewerkers en ik vorige zomer hebben gedaan, willen we nu nog beter doen. Door het jaar heen zullen er ook evenementen zijn en rond feesten als Moederdag, maar daar kan ik nog niet zoveel over vertellen. Daar is het nog te vroeg voor", legt Anneleen Deseyn uit.

"Het is inderdaad bijzonder goed nieuws", vertelt schepen van toerisme Yannick Ducatteeuw fier. "Ik ben zelf vorig jaar geregeld geweest als inwoner van Tiegem. Het was een plaats die terug leefde. De meerwaarde van haar concept was dat ze verder keek dan alleen haar cafetaria. Ze organiseerde ook activiteiten en trok zo een breder publiek aan. Je kon er meer doen dan alleen eten of drinken. Ik denk dat we als gemeentebestuur moeten werken aan Tiegembos zodat het weer opnieuw goed draait en een cafetaria die goed draait is een belangrijk onderdeel daarin. En daar zal Anneleen Deseyn zeker een meerwaarde zijn, ze mag me dit jaar zeker verwachten."

Anneleen geeft nog mee dat iedereen op de hoogte zal gehouden worden via de Facebookpagina. Maar dat er ook een Tiegemboskalender zal komen voor degene die geen krant of Facebook hebben.

(XC)

"Het is een droom, ik had niet gedacht dat ik het opnieuw zou kunnen doen. Ik wil natuurlijk weer voor dat volkse gaan. Hetgeen wat mijn medewerkers en ik vorige zomer hebben gedaan, willen we nu nog beter doen. Door het jaar heen zullen er ook evenementen zijn en rond feesten als Moederdag, maar daar kan ik nog niet zoveel over vertellen. Daar is het nog te vroeg voor", legt Anneleen Deseyn uit."Het is inderdaad bijzonder goed nieuws", vertelt schepen van toerisme Yannick Ducatteeuw fier. "Ik ben zelf vorig jaar geregeld geweest als inwoner van Tiegem. Het was een plaats die terug leefde. De meerwaarde van haar concept was dat ze verder keek dan alleen haar cafetaria. Ze organiseerde ook activiteiten en trok zo een breder publiek aan. Je kon er meer doen dan alleen eten of drinken. Ik denk dat we als gemeentebestuur moeten werken aan Tiegembos zodat het weer opnieuw goed draait en een cafetaria die goed draait is een belangrijk onderdeel daarin. En daar zal Anneleen Deseyn zeker een meerwaarde zijn, ze mag me dit jaar zeker verwachten."Anneleen geeft nog mee dat iedereen op de hoogte zal gehouden worden via de Facebookpagina. Maar dat er ook een Tiegemboskalender zal komen voor degene die geen krant of Facebook hebben.(XC)