Animatoren sluiten Pittemse Speelpleinwerking griezelig af

De speelpleinwerking werd in goede banen geleid door zes hoofdanimatoren, die eveneens gepast verkleed waren. We zien v.l.n.r. Emma Berton, Fleur Vergote, Siel Vandendriessche, Bram Vandekerckhove, Guillaume Noppe en Sander Kesteloot. © JG
Redactie KW

Ook de voorbije zomervakantie konden de Pittemse en Egemse kinderen weer op ‘t Speelplein terecht voor een dagelijkse portie spel en plezier.

Elke dag weer zakten om en bij de 100 kinderen af naar de Pittemse sporthal om deel te nemen aan de vele activiteiten van een rijk gevuld programma. Aan alles komt echter een eind en dat is met de speelpleinwerking niet anders. Op donderdagnamiddag 27 augustus sloten de kinderen de zomer al af met een slotfuif.

Halloween

Op vrijdagavond 28 augustus werden de om en bij de 40 animatoren en 6 hoofdanimatoren door de jeugdraad en de gemeente beloond voor hun trouwe dienst tijdens een lekkere barbecue. Het thema van de avond was ‘halloween’. Plaats van afspraak was het Egemse buurthuis, dat gepast versierd werd met de nodige griezelige attributen. Alle animatoren waren ook gepast verkleed en de zombies en creepy verschijningen waren dan ook ruim aanwezig.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier