Angèle wordt zaterdag 100: “Elke dag een whisky na het ontbijt”

Redactie KW

Sint-Eloois-Vijve mag zaterdag nog eens een honderdjarige vieren. Angèle Musschoot, die nog zelfstandig woont in de Posterijstraat, is de gelukkige.

Angèle Musschoot werd op 19 september 1915 in Ruiselede geboren. Ze liep daar school tot haar vijftiende, om dan aan de slag te gaan in de pettenwinkel Heytens in Tielt. Na haar huwelijk in 1945 volgde ze haar man Gaston Terryn naar de Posterijstraat in Sint-Eloois-Vijve, waar ze nu nog altijd woont.

Haar man overleed in 1972. Dat overlijden kwam veel te vroeg, maar los daarvan beweert de eeuwelinge dat ze een goed leven had. Ze ging regelmatig naar het buitenland en zelfs nu nog slaat ze een restaurantbezoek niet af. Haar recept om honderd jaar te worden is nu en dan eens ‘zwarte skole houden’ en elke dag een whisky drinken na het ontbijt. Het mag echter ook een glas champagne of een (levens?)elexir zijn.

(IVD – Foto IVD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten