Angel weegt een dikke 30 kilo en verblijft al iets meer dan een maand in het dierenasiel. Doordat ze zo lang opgesloten werd, is zelfs het gevoel van gras onder haar poten haar vreemd. "Ze houdt wel enorm van wandelen en is ondanks haar leeftijd nog kerngezond", aldus Gaëlle.

"Ze kan het vanwege haar jachtinstinct niet vinden met katten. Een andere hond zou misschien wel lukken, maar hele kleine kindjes zijn zeker uit den boze. Angel moet nog veel leren. Zo is ze nog niet helemaal zindelijk. In kweekkooien doen de teefjes nu eenmaal hun gevoeg waar ze staan. Maar wie wat tijd in haar investeert, heeft er een vriend voor het leven bij!"

Wil jij Angel helpen om de wereld te ontdekken na acht jaar in een kooi? Neem dan contact op met dierenasiel De Leiestreek of mail naar warm@kw.be.

Angel weegt een dikke 30 kilo en verblijft al iets meer dan een maand in het dierenasiel. Doordat ze zo lang opgesloten werd, is zelfs het gevoel van gras onder haar poten haar vreemd. "Ze houdt wel enorm van wandelen en is ondanks haar leeftijd nog kerngezond", aldus Gaëlle. "Ze kan het vanwege haar jachtinstinct niet vinden met katten. Een andere hond zou misschien wel lukken, maar hele kleine kindjes zijn zeker uit den boze. Angel moet nog veel leren. Zo is ze nog niet helemaal zindelijk. In kweekkooien doen de teefjes nu eenmaal hun gevoeg waar ze staan. Maar wie wat tijd in haar investeert, heeft er een vriend voor het leven bij!"