De opbrengst van de Miguel-shirtjes van Anderlecht gaat naar de Stichting Me To You. Die vzw helpt leukemiepatiënten en steunt onderzoek naar de ziekte. Miguel Van Damme koos zelf dat goede doel uit. Bij de doelman van Cercle Brugge werd heel recent voor de vierde keer leukemie vastgesteld. Behandelingen tegen de kanker zijn er op dit moment jammer genoeg niet meer voorhanden.

Philippe Vindevogel, voorzitter van de Stichting Me To You, bedankt op de website van Anderlecht de spelers voor het initiatief. "Ook de supporters die een bod uitbrachten zijn we uiteraard bijzonder dankbaar", klinkt het. "De veiling bracht een heel mooi bedrag op, geld dat de stichting zeker goed kan gebruiken. De opbrengst zal integraal gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen tegen leukemie."

Miguel Van Damme werd vlak voor de Brugse stadsderby eind september geëerd op Jan Breydel., BELGA
Miguel Van Damme werd vlak voor de Brugse stadsderby eind september geëerd op Jan Breydel. © BELGA
De opbrengst van de Miguel-shirtjes van Anderlecht gaat naar de Stichting Me To You. Die vzw helpt leukemiepatiënten en steunt onderzoek naar de ziekte. Miguel Van Damme koos zelf dat goede doel uit. Bij de doelman van Cercle Brugge werd heel recent voor de vierde keer leukemie vastgesteld. Behandelingen tegen de kanker zijn er op dit moment jammer genoeg niet meer voorhanden.Philippe Vindevogel, voorzitter van de Stichting Me To You, bedankt op de website van Anderlecht de spelers voor het initiatief. "Ook de supporters die een bod uitbrachten zijn we uiteraard bijzonder dankbaar", klinkt het. "De veiling bracht een heel mooi bedrag op, geld dat de stichting zeker goed kan gebruiken. De opbrengst zal integraal gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek naar oplossingen tegen leukemie."