Ambiance en een bomvolle zaal voor allereerste Middelkerke Schlagert

Het eerste schlagerfestival zorgde voor heel wat ambiance. © LC
Redactie KW

De allereerste Middelkerke Schlagert was een groot succes. De organisatie was in handen van Kevin Hinderyckx, Marieke Verkeyn en Bart Vandekerckhove die ook Sluze Kermesse organiseert.

Kevin: “We zijn heel blij dat deze avond zo vlot is verlopen, het is een echt feestje, de sfeer zit goed. Wat wil je nog meer.” Ook Marieke is enthousiast: “We hebben geluk dat we kunnen bogen op geweldige medewerkers en vrijwilligers om de avond vlot te laten verlopen. We wilden er echt een gezellig evenement van maken waar mensen samenkomen, een glaasje drinken met leuke muziek, gewoonweg amusement. Ik hoop dat we in onze opzet geslaagd zijn, de reacties waren alleszins positief. “

“Een volle zaal en dikke ambiance,” luidt het bij het publiek. De affiche voor de avond was dan ook veelbelovend. Kevin & Romina openden de avond. “Het is een hele eer dat we dit evenement mochten openen. Een onvergetelijk optreden voor ons. We willen de organisatie danken voor de mooie kans.” Jordy Vanett zette de avond verder met stuk voor stuk meezingers, met een stem als een klok wist hij iedereen te bekoren. Ook ‘waar zijn die handjes’ werd luidkeels meegezongen en dat samen met Yves Segers.

De Romeo's konden uiteraard niet ontbreken.
De Romeo’s konden uiteraard niet ontbreken.© LC

Filip D’Haeze, beter gekend van de dansgroep Swoop nam de presentatie op zich, maar ook hij bracht een paar liedjes, zoals een medley van Marco Borsato. Ook dit werd gesmaakt bij het publiek. De hoofdact van de avond ‘De Romeo’s’ was de klap op de vuurpijl. Met hun geweldige optreden wisten ze jong en oud aan het dansen te krijgen. Bart Vandekerckhove: “De eerste editie is zeker geslaagd, we zijn blij met het resultaat.”

(RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier