Amateursport huldigt kampioenen en topschuters

© (Foto Regi)
Redactie KW

Zaterdag werden alle kampioenenploegen en topschutters verwacht in het lokaal van de Brugse Amateursport om hun prijzen voor het seizoen 2018-2019 in ontvangst te nemen.

Bij de veteranen A werd E.T. Brus tot kampioen gehuldigd. In de reeks veteranen B viel de eer te beurt aan FC L’Estaminet Vets. Excelsior Beernem won de titel in de afdeling 1 van de zaterdagcompetitie, terwijl VV Breughelvrienden de titel veroverde bij afdeling 2. Tenslotte sloot Snooker Palace de kampioenetitels af in reeks 3. De Bekers gingen dit seizoen naar Excelsior Beernem en E.T.Brus.

Wat de doelschutters betreft scoorde Mike Deuwel van E.T.Brus 27 doelpunten. In de eerste afdeling won Kevin Van Daele van FC Octopussy de titel met 26 doelpunten. Maxim Spruytte van SV Van Eeghem scoorde 22 keer in de tweede afdeling, terwijl Timothy Deman met zijn 38 doelpunten voor FC Wegwijzer niet te kloppen was. Tenslotte werden nog Fair-Play bekers uitgereikt aan VKSO Zerkegem bij de vetereanen, Snooker Palace in de derde afdeling, FC Giovanni in de tweede afdeling en FC Oelem in de eerste afdeling.

(Regi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier