Alternatief voor Feesten in het Park : schenk een stukje taart aan De Lovie !

foto MD
Redactie KW

2020 beloofde voor De Lovie een feestjaar te worden. “Op zondag 28 juni zouden we onze zestigste Feesten in het Park vieren. Helaas, het coronavirus besliste er anders over”, zegt Angie Verbrigghe van de communicatiedienst.

“De opbrengst van Feesten in het Park zou naar de nieuwbouw op de hoeve gaan … Dubbel jammer! Maar vieren zullen we toch. We schuiven die zondag met alle bewoners en medewerkers aan aan een grote feesttafel met héél veel taart, weliswaar elk in zin ‘eigen kot’.Wie het wil, kan symbolisch een stukje taart schenken (5 euro), een hele taart (25 euro), een pièce montée (50 euro) of zelfs een volledigdessertenbuffet (meer dan 50 euro). Gulzig zijn mag voor één keer!”, aldus nog Angie Verbrigghe.

Het resterend bedrag van de rijk gevulde feesttafel gaat naar de nieuwbouw opde hoeve. Elke bijdrage maakt een verschil. Overschrijven kan op rekeningnummer BE51 4673 3521 0162 op naam van De Lovie vzw, met vermelding ‘taart+hoeve’. Voor giften vanaf 40 euro ontvang je automatisch een fiscaal attest.

Meer info angie.verbrigghe@delovie.be – 057/34 43 65. (AHP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.