Aloysi Desnouck start Casa di Loy:“Ik lig ook zelf graag op de massagetafel”

Aloysi Desnouck vond een nieuwe hobby in het masseren. “Ik kom er zelf van tot rust”, stelt ze. © WVH
Wouter Verheecke
Wouter Verheecke Medewerker KW

Casa di Loy of ‘het huis van Loy’: zo heet het massagesalon van Aloysi Desnouck in Adinkerke, vernoemd naar haar bijnaam. Na haar dagtaak in een immokantoor biedt ze vijf soorten massages aan in de vroegere logeerkamer van haar ouderlijke woning.

Aloysi Desnouck (22) is een bezige bij. Ze werkt als vastgoedbediende bij Agence Rembrandt in De Panne, verdient wat bij als influencer en model, en start nu ook haar eigen massagesalon in bijberoep.

“Als influencer kreeg ik de voorbije jaren dikwijls opdrachten van schoonheidsspecialistes en massagesalons, en zo belandde ik dus wel eens op een massagetafel. Ik ben van nature vrij nerveus, maar op zo’n tafel kom ik helemaal tot rust. Zo maakte ik afgelopen najaar het plan om de kneepjes van het vak te leren, om dan zelf massages te kunnen geven”, vertelt Aloysi.

“Drie maanden lang volgde ik verscheidene privélessen om als zelfstandige te kunnen starten en ik trok ook naar de Beauty & Medical Academy van Lesley-Ann Poppe. Dat lag mij volledig! Ik woon wel nog thuis en daarom werd de logeerkamer van mijn ouderlijk huis omgebouwd tot salon, zodat ik hier nu klanten kan ontvangen, in Casa di Loy. Met de volledige steun van mijn ouders trouwens, die ik ook inschakelde als mijn eerste testpersonen”, lacht ze.

Vijf soorten

Aloysi biedt sinds deze week vijf soorten massages aan, voor zowel vrouwen als mannen: relaxatie-, hot stone-, cupping-, zwangerschaps- en voetzonemassage met voetreflexologie. “Ik hanteer daarbij bewust lage prijzen. Voor mij is dit echt een hobby en daarom behandel ik liever twee mensen dan één voor hetzelfde geld”, stelt ze.

Langskomen kan op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag na 18 uur, en op woensdag en zondag ook overdag. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 0470 17 32 65, of via ‘casa_di_loy’ op Instagram.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.