Het is iets waar menig inwoners op zaten te wachten: een plaats waar kinderen, ongeacht het weer of periode van het jaar, naar hartenlust kunnen spelen. Het soort locatie waarvoor nu steevast richting Kortrijk of verder werd gereden. Iets wat ook Nathalie Vancalbergh niet was ontgaan. "Meer dan 8 jaar al waren we op zoek naar een locatie waar we onze droom konden verwezenlijken" start deze dynamische onderneemster. "Maar het is geen eenvoudige zoektocht geweest. Er is eerst en vooral de administratieve jungle van regels en vergunningen die doorploegd moest worden. Ook het vinden van een geschikt pand was geen sinecure. We hadden nood aan een gebouw met voldoende plaats, comfort, vlotte toegankelijkheid en parkeerplaats", vervolgt ze. "Toen we dan ook deze opportuniteit tegen het lijf liepen, hebben we geen ogenblik getwijfeld".

Dat het speeldorp, dat de naam Huppel-de-pup kreeg, zich richt op zowel jong en oud, wordt binnen meteen duidelijk. "We kunnen tot wel 200 mensen ontvangen, die hier kunnen genieten van een ruim aanbod aan drank en verse versnaperingen. De jeugd kan naar hartenlust stoeien in het grote speelpark, terwijl er voor de allerkleinsten een aparte voorziening is. Daar kunnen ze, onder het nauwlettend oog van hun mama's en papa's, spelen in een veilige omgeving", laat een trotse Nathalie ons zien.

Het indoor speeldorp maakt deel uit van de site rond tennisclub Wimbledon en Sauna Azur, waardoor de bezetting nu compleet is. Doorheen de week is het park open op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag. Tijdens schoolvakanties is het de volledige week geopend.

(CLL)

Het is iets waar menig inwoners op zaten te wachten: een plaats waar kinderen, ongeacht het weer of periode van het jaar, naar hartenlust kunnen spelen. Het soort locatie waarvoor nu steevast richting Kortrijk of verder werd gereden. Iets wat ook Nathalie Vancalbergh niet was ontgaan. "Meer dan 8 jaar al waren we op zoek naar een locatie waar we onze droom konden verwezenlijken" start deze dynamische onderneemster. "Maar het is geen eenvoudige zoektocht geweest. Er is eerst en vooral de administratieve jungle van regels en vergunningen die doorploegd moest worden. Ook het vinden van een geschikt pand was geen sinecure. We hadden nood aan een gebouw met voldoende plaats, comfort, vlotte toegankelijkheid en parkeerplaats", vervolgt ze. "Toen we dan ook deze opportuniteit tegen het lijf liepen, hebben we geen ogenblik getwijfeld".Dat het speeldorp, dat de naam Huppel-de-pup kreeg, zich richt op zowel jong en oud, wordt binnen meteen duidelijk. "We kunnen tot wel 200 mensen ontvangen, die hier kunnen genieten van een ruim aanbod aan drank en verse versnaperingen. De jeugd kan naar hartenlust stoeien in het grote speelpark, terwijl er voor de allerkleinsten een aparte voorziening is. Daar kunnen ze, onder het nauwlettend oog van hun mama's en papa's, spelen in een veilige omgeving", laat een trotse Nathalie ons zien.Het indoor speeldorp maakt deel uit van de site rond tennisclub Wimbledon en Sauna Azur, waardoor de bezetting nu compleet is. Doorheen de week is het park open op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag. Tijdens schoolvakanties is het de volledige week geopend.(CLL)