Na een eerste oproep op zaterdag gaan beide heren samen met Terry Van Der Mijnsbrugge de hele route af, gewapend met handsirene en megafoon in de hand op paaszondag om 20 uur als algemene repetitie. "We taan op verschillende plaatsen op het parcours zodat de mensen niet te lang buiten zouden moeten staan.

Het echte gebeuren vindt dan plaats op vrijdag 17 april in de late namiddag. Dan is het de bedoeling dat de bewoners van de straten die we aandoen witte lakens of doeken buiten hangen en kaarsjes in de hand houden of uiteraard in de handen klappen van op de terrassen, balkons of het openstaand raam" geeft Pascal Bolle mee.

Er is toelating verkregen van de burgemeester en de politiediensten. Het traject omvat het de Greefplein, J. Casselaan, Leopoldlaan, Epernayplein en het tweede gedeelte van de Leopoldlaan tot aan de Verhaeghelaan.

Na een eerste oproep op zaterdag gaan beide heren samen met Terry Van Der Mijnsbrugge de hele route af, gewapend met handsirene en megafoon in de hand op paaszondag om 20 uur als algemene repetitie. "We taan op verschillende plaatsen op het parcours zodat de mensen niet te lang buiten zouden moeten staan.Het echte gebeuren vindt dan plaats op vrijdag 17 april in de late namiddag. Dan is het de bedoeling dat de bewoners van de straten die we aandoen witte lakens of doeken buiten hangen en kaarsjes in de hand houden of uiteraard in de handen klappen van op de terrassen, balkons of het openstaand raam" geeft Pascal Bolle mee.Er is toelating verkregen van de burgemeester en de politiediensten. Het traject omvat het de Greefplein, J. Casselaan, Leopoldlaan, Epernayplein en het tweede gedeelte van de Leopoldlaan tot aan de Verhaeghelaan.