Alle medewerkers AZ Damiaan krijgen fles champagne

© GLO
Gillian Lowyck

Het was een moeilijke periode voor de zorgsector. Daarom schenkt de raad van bestuur en de directie van AZ Damiaan aan elke arts en medewerker van het ziekenhuis een fles ‘Champagne Ostenders’. In totaal worden de komende dagen 1.600 flessen verdeeld.

“Zaterdag 28 maart 2020 stond met stip in de agenda genoteerd, want dan zouden we naar jaarlijkse traditie samen klinken en feestvieren tijdens het personeelsfeest”, klinkt het bij woordvoerder Kevin Mollet van het AZ Damiaan.

“Helaas zagen we enkele weken voordien deze avond in het water vallen. In plaats van onze galajurk of ons mooiste hemd te mogen aantrekken, hijsten sommigen van ons zich in loodzware en stikhete beschermpakken, namen bepaalde collega’s andere functies aan en kwamen nog anderen in een volledig nieuw team terecht. Flexibiliteit en wendbaarheid werden de norm. Coronaspirit en teamgeest kwamen bovendrijven. Niet evident, dat beseffen we heel goed.”

Geen personeelsfeest

“Een personeelsfeest organiseren is door de omstandigheden in 2020 niet mogelijk. We vinden dit bijzonder jammer want net nu verdienen onze zorghelden het meer dan ooit om gevierd te worden. Omdat zij allen samen zo sprankelden in deze moeilijke tijden, schenken het bestuur en de directie hen een fles ‘Champagne Ostenders’, een kwaliteitschampagne geselecteerd in samenwerking met wijnhandel ‘Werco Wines’ uit Oostende.”

De komende dagen worden 1.600 flessen verdeeld onder de personeelsleden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten