"Deze pakketten waren normaal voorzien voor de aanbreng van asbest", zegt IVVO-voorzitter Valentijn Despeghel. "Nu de recyclageparken verplicht gesloten zijn en de pakketten hier toch maar liggen, wensen we deze middelen maximaal te voorzien voor mensen in de zorg, zij die het broodnodig hebben. Zo gaan we samen de strijd aan tegen het coronavirus. We gaven alle pakketten weg en zullen een nieuwe bestelling doen wanneer we meer zicht hebben op de opening van de recyclageparken", aldus de voorzitter.

Met de pakketten wil IVVO sinds dit jaar burgers voorzien van een wegwerpoverall, handschoenen, mondmasker en gebruikershandleiding bij het verwijderen van asbest. Ze waren, mits registratie, gratis te verkrijgen voor particulieren op recyclageparken.

(TP/ foto TP)

"Deze pakketten waren normaal voorzien voor de aanbreng van asbest", zegt IVVO-voorzitter Valentijn Despeghel. "Nu de recyclageparken verplicht gesloten zijn en de pakketten hier toch maar liggen, wensen we deze middelen maximaal te voorzien voor mensen in de zorg, zij die het broodnodig hebben. Zo gaan we samen de strijd aan tegen het coronavirus. We gaven alle pakketten weg en zullen een nieuwe bestelling doen wanneer we meer zicht hebben op de opening van de recyclageparken", aldus de voorzitter.Met de pakketten wil IVVO sinds dit jaar burgers voorzien van een wegwerpoverall, handschoenen, mondmasker en gebruikershandleiding bij het verwijderen van asbest. Ze waren, mits registratie, gratis te verkrijgen voor particulieren op recyclageparken.(TP/ foto TP)