Dit jaar was het thema Camping Hollandaise. Vrijdagavond startte het weekendprogramma met een quiz waaraan 30 teams deelnamen. Stefaan De Meerschman was quizmaster van dienst. De tent zat afgeladen vol. "Nele voor burgemeester" bleek het beste quizteam. "Niet te stoppen kampeerders" bemachtigde een tweede plaats en de "Simple Minds" eindigden derde. Zaterdagvoormiddag was het knutselen geblazen voor de kinderen.

Dankzij het mooie zomerweer lokte het aperitiefconcert heel wat volk. De jeugd kon zich uitleven met allerlei vormen van animatie. Het avondfeest werd alvast een topper, want heel wat kampeerders zochten in de vroege morgen hun tent op. Waardoor het ontbijt uitliep tot middagmaal. Zondag was er dan nog een muzikale gezinshappening met picknick en opnieuw heel wat kinderanimatie.

(LV)

Dit jaar was het thema Camping Hollandaise. Vrijdagavond startte het weekendprogramma met een quiz waaraan 30 teams deelnamen. Stefaan De Meerschman was quizmaster van dienst. De tent zat afgeladen vol. "Nele voor burgemeester" bleek het beste quizteam. "Niet te stoppen kampeerders" bemachtigde een tweede plaats en de "Simple Minds" eindigden derde. Zaterdagvoormiddag was het knutselen geblazen voor de kinderen. Dankzij het mooie zomerweer lokte het aperitiefconcert heel wat volk. De jeugd kon zich uitleven met allerlei vormen van animatie. Het avondfeest werd alvast een topper, want heel wat kampeerders zochten in de vroege morgen hun tent op. Waardoor het ontbijt uitliep tot middagmaal. Zondag was er dan nog een muzikale gezinshappening met picknick en opnieuw heel wat kinderanimatie. (LV)