https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Acht kapsalons pakken uit met ludieke wedstrijd voor hun klanten

Voor deze montage zorgde beroepsfotograaf Karel Waignein uit de Ieperstraat.© Karel Waignein
Voor deze montage zorgde beroepsfotograaf Karel Waignein uit de Ieperstraat.© Karel Waignein
Redactie KW

Acht kappers uit Geluwe pakken tijdens hun gedwongen sluiting uit met een originele en ludieke wedstrijd. Jolien, Lisa, Griet, Els, Katarien, Christel, Dagmar en Thierry verzamelden allemaal individueel voor de lens van beroepsfotograaf Karel Waignein uit de Ieperstraat. “We vragen onze klanten om net zoals ons te doen en een ludieke selfie te nemen met hun haar in de war”, vertelt Dagmar Casier.

“Die foto kunnen de klanten dan tegen uiterlijk oudejaarsavond om middernacht doorsturen aan hun kapster of kapper via Facebook, Instagram of WhatsApp.” Er is alvast een mooie prijzenpot, onder meer ook dankzij de medewerking van de stad Wervik. Elke kapster of kapper kiest er de origineelste selfie uit en dat is dan goed voor een bon voor een brushing of een herensnit en daarbovenop een Wervikbon ter waarde van 20 euro.

Hart onder de riem

“Als kers op de taart maken twee van de acht winnaars ook kans op een verzorgingsmand en een Wervikbon van 45 euro”, zegt Dagmar. “Neen, dit is geenszins een protestactie omdat we nog moeten sluiten. We zien het meer als een promotiestunt naar onze klanten toe. Een teken dat we onze klanten graag zien en hen niet vergeten. Anderzijds is het insturen van een selfie ook een signaal van onze klanten dat ze ons niet vergeten en een hart onder de riem steken. Onder de kappers in Geluwe vormen we één front. Ons haar ziet er ook niet goed uit, vandaar dat we een foto over onszelf verspreiden. Waarvoor dank aan Karel Waignein voor de leuke coronaveilige samenwerking. Hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar onze klanten terug ontvangen met kam en schaar.” (EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.