Acht Ieperse goede doelen organiseren De Warmste Lach

Op woensdag 5 december is er een comedyavond in cultuurcentrum Het Perron in Ieper in het kader van De Warmste Week.

© Foto TOGH

Traditioneel zal Studio Brussel de week voor Kerstmis opnieuw De Warmste Week organiseren. Die zal dit jaar plaatsvinden in het provinciaal domein Puyenbroeck. Ook in Ieper werden opnieuw plannen gesmeed.

Een van de Ieperse acties dit jaar is de Warmste Lach. Daarbij slaan maar liefst acht Ieperse organisaties de handen in elkaar. Dit jaar wordt gekozen voor De Warmste Lach, een comedyavond in Het Perron. “Met de hulp van comedian Jan-Bart De Muelenaere wordt op die manier een vervolg gebreid aan de warmste pop-up bar van vorig jaar”, klinkt het. “De slogan van Music for Life, ‘Iedereen zorgt voor Iedereen’, willen de acht Ieperse organisaties op die manier ook in de praktijk uitdragen. Een exclusieve avond vol verrassingen met passages van Ygor uit Poperinge, Jan Bart De Muelenaere, Piv Huvluv, Patrick & Geert (Kartje Kilo), Gili en Steven Mahieu.”

De acht deelnemende organisaties zijn Vondels, Moeders voor Vrede, Westhoek Vrije Tijd Anders (WVA), Turnkring Vlamertinge, Be You, Hedera, geschenkenwinkel ‘t één & ‘t ander van het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart en Autisme Westhoek.

“Met Moeders voor Vrede brengen we Ieper naar de wereld en de wereld richting Ieper”, zegt Dries Dehaudt van Moeders voor Vrede. “De Warmste Week is voor onze organisatie een unieke kans om samen te werken met Ieperse partners. We kijken ernaar uit om samen een geslaagd evenement op poten te zetten. We hopen alvast dat ook de Ieperlingen er zo over denken en massaal richting de Warmste Lach afzakken.”

“WVA vzw werkt graag mee aan de Warmste Lach omdat samen nu eenmaal leuker is dan alleen”, zegt Sien Jacques van WVA. “We zetten onze organisatie en de sterkte van onze leden en vrijwilligers graag in de kijker in Ieper. Als dat kan in het kader van de Warmste Week, is dat nóg eens zoveel leuker!”

(TOGH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.