Aanwerving nieuwe lichting bij de Lokale Politie Damme/Knokke-Heist

Het #PolitieteamVanHetJaar is op zoek naar versterking. © DM
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Ben of ken je iemand die droomt van een loopbaan bij de politie? Het #PolitieteamVanHetJaar zet haar deuren open voor een nieuwe lichting medewerkers, onder wie verschillende interventie- en wijkinspecteurs.

Op zaterdag 5 februari vindt om 10.30 uur een infomoment plaats in het politiecentrum, Van Steenestraat 10, in Knokke-Heist. Op de agenda staat een korte toelichting over de nieuwe rekruteringsprocedure. Een presentatie over de politiezone en het #PolitieteamVanHetJaar. En een woordje uitleg van een interventie- en wijkinspecteur.

Persoonlijke begeleiding

De lokale politie Damme/Knokke-Heist heeft heel wat troeven, zoals: een uitdagende werkplek aan de Belgische kust. Een uitstekende work-lifebalance dankzij de glijdende arbeidstijden of het slangensysteem. Een persoonlijke begeleiding van medewerkers die op zoek zijn naar doorgroeikansen. Een forse investering in technologische ontwikkelingen en de verdere digitalisering van de organisatie. En een modern en gedeeltelijk elektrisch fiets- en wagenpark.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 31 januari inschrijven voor het infomoment via https://forms.office.com/r/2sYg3d5umj. Kan je er niet bij zijn, maar heb je nog een vraag over de nieuwe rekruteringsprocedure of het #PolitieteamVanHetJaar? Dan kan je de lokale politie contacteren via het contactformulier op www.lokalepolitie.be/5446.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.