Zondagmorgen verbleven er 15 coronapositieve patiënten in AZ Damiaan. Dat is één meer dan vrijdag. Sinds woensdag verblijven voor het eerst sinds 26 maart geen COVID-positieve patiënten op de dienst intensieve zorgen.

In de voorbije 24 uren werd 1 nieuwe coronapositieve patiënt gehospitaliseerd. Sinds het begin van de registratie mochten 101 patiënten het ziekenhuis verlaten, twee patiënten werden getransfereerd naar een ander ziekenhuis en er vielen 25 coronagerelateerde overlijdens te betreuren.

(HH)

Zondagmorgen verbleven er 15 coronapositieve patiënten in AZ Damiaan. Dat is één meer dan vrijdag. Sinds woensdag verblijven voor het eerst sinds 26 maart geen COVID-positieve patiënten op de dienst intensieve zorgen. In de voorbije 24 uren werd 1 nieuwe coronapositieve patiënt gehospitaliseerd. Sinds het begin van de registratie mochten 101 patiënten het ziekenhuis verlaten, twee patiënten werden getransfereerd naar een ander ziekenhuis en er vielen 25 coronagerelateerde overlijdens te betreuren.(HH)