Aantal besmettingen in De Vleugels stijgt

Redactie KW

In De Vleugels in Klerken, een voorziening voor mensen met een beperking, zijn intussen 12 bewoners en 8 personeelsleden besmet. Het gaat om twee naast elkaar gelegen leefgroepen van de afdeling De Schakel”, verduidelijkt Frank De Smet, stafmedewerker communicatie en branding. Op de andere afdelingen zijn er nog geen besmettingen.

Nadat gisteren bleek dat er ook een corona-uitbraak is in De Vleugels, is er momenteel geen bezoek mogelijk. Op de afdeling De Schakel komt enkel het personeel dat er werkt en voor hen geldt ook dat ze niet naar andere afdelingen gaan. Over het algemeen wordt het verloop van personen tussen de afdelingen tot een minimum beperkt.”

“Wie in het dorp begeleid woont, kan ook niet langer naar de voorziening komen. Op de afdeling D’Hofstee in de Stokstraat zijn een aantal bewoners in kamerquarantaine omdat ze vermoedelijk een risicocontact hadden.”

“Of het werkelijk om de Britse variant gaat, daarover zullen we pas later in de week zekerheid krijgen. We zijn en blijven uiterst waakzaam en doen er alles aan om het virus zoveel mogelijk buiten te houden.” (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.