In de Maaldestedestraat is de bovenbouw in afwerking en in de Zandvoordestraat is de nieuwe riolering in aanleg. Plaatselijk zijn de straten onderbroken voor verkeer. In de Wervikstraat werd de toplaag in asfalt voorzien.

Na het uitvoeren van nog een aantal minder ingrijpende werken, onder andere het optrekken van riooldeksels, zal de straat definitief opengesteld worden. Hou er rekening mee dat parking OC In 't Riet op 2 en 3 september niet toegankelijk zal zijn. Vanaf begin/halfweg september zal OC 't Riet enkel nog toegankelijk zijn via de Seelbachdreef (aanrijden via Zillebeke-Dorp). Vanaf 5 of 6 september wordt het brugje tussen het vlonderpad en de Seelbachdreef vernieuwd. Het vlonderpad zal tijdelijk niet kunnen gebruikt worden.

(EG)

In de Maaldestedestraat is de bovenbouw in afwerking en in de Zandvoordestraat is de nieuwe riolering in aanleg. Plaatselijk zijn de straten onderbroken voor verkeer. In de Wervikstraat werd de toplaag in asfalt voorzien.Na het uitvoeren van nog een aantal minder ingrijpende werken, onder andere het optrekken van riooldeksels, zal de straat definitief opengesteld worden. Hou er rekening mee dat parking OC In 't Riet op 2 en 3 september niet toegankelijk zal zijn. Vanaf begin/halfweg september zal OC 't Riet enkel nog toegankelijk zijn via de Seelbachdreef (aanrijden via Zillebeke-Dorp). Vanaf 5 of 6 september wordt het brugje tussen het vlonderpad en de Seelbachdreef vernieuwd. Het vlonderpad zal tijdelijk niet kunnen gebruikt worden.(EG)