Aangepast programma voor Vlaanderen Feest in Zwevezele

Het evenement Vlaanderen Zingt valt weg. © LD
Redactie KW

Wingene en Zwevezele vieren vrijdag 6 juli al Vlaanderen Feest. Diezelfde avond spelen de Rode Duivels hun kwartfinale tegen Brazilië.

De gemeente, de cultuurraad en de Red Devils slaan nu de handen in elkaar voor een aangepast programma in het Kasteelpark van Zwevezele. “Na heel wat vragen van inwoners en na lang beraad is er besloten om een gezamenlijk programma op te stellen”, legt algemeen directeur Jurgen Mestdagh uit.

Hiermee komen ze tegemoet aan de vraag van inwoners. “De line-up van Vlaanderen Feest is aangepast, zodat de voetbalwedstrijd integraal kan worden uitgezonden op groot scherm in het Kasteelpark. Starten doen we om 19 uur met de Ghost Rockers, waarna de voetbalwedstrijd van de Rode Duivels vanaf 20 uur integraal wordt uitgezonden. Aansluitend voorzien we het optreden van Regi om de ambiance compleet te maken. De Vierkante Meter zorgt voor de aangename overgangen tussen de verschillende acts en sluit de avond af.”

Het evenement Vlaanderen Zingt valt weg. Als de Rode Duivels stunten tegen Brazilië en de wedstrijd winnen, wordt iedereen in het Kasteelpark getrakteerd door de gemeente. Ook mogelijke volgende wedstrijden van de Rode Duivels op het WK zullen in het Kasteelpark gevolgd kunnen worden.

(LD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.