De Roeselarenaar was sinds 2003 weduwnaar, maar verbleef regelmatig bij zijn nieuwe partner in Aarsele (Tielt), waardoor hij dan ook in het ziekenhuis in Tielt was binnengebracht. Op 18 maart overleed hij er. De begrafenis zal door de strenge coronamaatregelen in intieme kring plaatsvinden op de begraafplaats van Aarsele. De herdenkingsdienst zal gepland worden van zodra de omstandigheden dat toelaten.

Op een afstand moeten regelen

De man laat vier kinderen en tien kleinkinderen na. Door de coronamaatregelen mogen ook zij onderling geen contact met elkaar hebben. "Dat is nog het lastigst. Dat we bij elkaar geen troost kunnen vinden en alles van op een afstand moeten regelen", klinkt het bij een familielid.

Uit respect en op vraag van de familie wordt de identiteit van de overledene niet bekendgemaakt. Ondertussen is in West-Vlaanderen ook in het ziekenhuis van Kortrijk en in het ziekenhuis van Roeselare een patiënt aan de gevolgen van het coronavirus overleden.

(LSi)

De Roeselarenaar was sinds 2003 weduwnaar, maar verbleef regelmatig bij zijn nieuwe partner in Aarsele (Tielt), waardoor hij dan ook in het ziekenhuis in Tielt was binnengebracht. Op 18 maart overleed hij er. De begrafenis zal door de strenge coronamaatregelen in intieme kring plaatsvinden op de begraafplaats van Aarsele. De herdenkingsdienst zal gepland worden van zodra de omstandigheden dat toelaten. De man laat vier kinderen en tien kleinkinderen na. Door de coronamaatregelen mogen ook zij onderling geen contact met elkaar hebben. "Dat is nog het lastigst. Dat we bij elkaar geen troost kunnen vinden en alles van op een afstand moeten regelen", klinkt het bij een familielid. Uit respect en op vraag van de familie wordt de identiteit van de overledene niet bekendgemaakt. Ondertussen is in West-Vlaanderen ook in het ziekenhuis van Kortrijk en in het ziekenhuis van Roeselare een patiënt aan de gevolgen van het coronavirus overleden. (LSi)