75 handelaars bevestigen hun deelname aan koopactie

Op de foto herkennen we van links naar rechts: Johan Bossuyt, Rudi Maes, Alexander Glorieux, Colline Jehs, Nancy Parmentier, Geert Markey en Sandra Dejaegere. © BRU
Redactie KW

Wie sinds zaterdag 4 september zijn inkopen doet bij één van de deelnemende Kuurnse handelaars aan de koopactie maakt tot en met maandag 4 oktober kans om winnaar te worden van één van de prachtige prijzen die in de prijzenpot steken van de jaarlijkse koopactie. Naast een superprijs van 3700 euro zijn er ook 150 waardebonnen te winnen met een waarde van 50 euro. “Maar liefst 74 handelaars hebben deze editie hun deelname bevestigd aan de actie waardoor we ditmaal 11000 euro aan prijzen de deur kunnen laten uitgaan”, vertelt Nancy Parmentier van het braderiecomité.

onverhoopt succes

“Aanvankelijk dachten we dat de koopactie, deels door corona, maar zeker door de voorbereidende werken voor de centrumvernieuwing, in het water zou vallen. Tijdens normale jaren hebben we ongeveer een goede 50 deelnemende handelaars. Onze verbazing was dan ook groot toen we zagen dat de inschrijvingen voor dit jaar een pak vlotter binnenkwam dan andere jaren!” Deelnemen aan de koopactie is echter heel eenvoudig. Wie zijn inkopen doet bij een van de deelnemende handelaars ontvangt één of meerdere bonnetjes, afhankelijk van zijn aankoopbedrag. Op deze bon noteer je uw naam, adres en telefoonnummer op de keerzijde en deponeer deze in de urne van een van de deelnemende winkels. Van deze winkel maak je kans om een waardebon te winnen.” Iedere winnaar wordt persoonlijk verwittigd. Wil je weten welke handelaars deelnemen surf dan naar www.bra3.be. (BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier