Op zaterdag 1 december omstreeks 8 uur verliet de 70-jarige Carlos Dewyn zijn woning in de Boterpotstraat in Harelbeke. Hij vertrok met zijn voertuig, een rode Toyota Yaris Verso met nummerplaat HJV-457, en wenste naar Deerlijk te rijden.

Uit het onderzoek bleek dat zijn voertuig op deze datum om 08.37 uur ter hoogte van Lendelede werd gezien, en daarna om 08.48 uur ter hoogte van Heule. Tot maandagmiddag ontbrak elk spoor. Het parket van Kortrijk meldt maandag dat Carlos veilig en wel terecht is. Hij werd teruggevonden in de Waalse provincie Henegouwen. (OV)

Op zaterdag 1 december omstreeks 8 uur verliet de 70-jarige Carlos Dewyn zijn woning in de Boterpotstraat in Harelbeke. Hij vertrok met zijn voertuig, een rode Toyota Yaris Verso met nummerplaat HJV-457, en wenste naar Deerlijk te rijden.Uit het onderzoek bleek dat zijn voertuig op deze datum om 08.37 uur ter hoogte van Lendelede werd gezien, en daarna om 08.48 uur ter hoogte van Heule. Tot maandagmiddag ontbrak elk spoor. Het parket van Kortrijk meldt maandag dat Carlos veilig en wel terecht is. Hij werd teruggevonden in de Waalse provincie Henegouwen. (OV)