70.000 fans! Hoe groot is jouw liefde voor West-Vlaanderen?

Lieven Mathys
Lieven Mathys Community KW

De fanpagina van de Krant van West-Vlaanderen op facebook heeft zopas de kaap van 70.000 fans bereikt. Je leest het goed: Z.E.V.E.N.T.I.G.D.U.I.Z.E.N.D. En dat moeten we vieren. Hoe groot is jouw liefde voor West-Vlaanderen?

Die 70.000 fans weten het al langer dan vandaag: op de facebookpagina van De Krant van West-Vlaanderen krijg je het nieuws heet van de naald uit onze provincie voorgeschoteld.

Op de fanpagina kunnen West-Vlamingen ook terecht met hun vragen of suggesties voor reportages voor onze krant of nieuwssite kw.be.

De rubriek ‘Iedereen West-Vlaming’ is er intussen al legendarisch te noemen. En als we eens hulp zoeken bij het vinden van Jan, Pier of Pol, dan hebben we een legioen van 70.000 West-Vlamingen die mee helpen zoeken.

Niets dan dankbaarheid voelen we hier dan ook op de redactie van KW. Of om het in het jargon van de socials te zeggen: #preuslikfjirtig #debestefansvantland #kwtrakteert

Daarom trakteren we met leuke verrassingspakketten. Surf naar onze fanpagina, zoek naar onze post met de ‘70.000 x dikke merci’ waar je kan lezen hoe je kans maakt op een pakket.

Ben jij, nog geen fan van De Krant van West-Vlaanderen. Klik dan hier op het duimpje ‘Vind ik leuk’.

Wist je trouwens dat we ook een leuke account hebben op instagram? Je kan die hier volgen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier