Het slachtoffer (°1959) stelde een defect aan een machine vast, waarbij de hulp van twee techniekers werd ingeroepen. Het slachtoffer had ondertussen de machine betreden. De opgeroepen techniekers waren hiervan niet op de hoogte en hebben de machine in werking gesteld. De machine trad dus in werking, terwijl er zich nog een werknemer in bevond.

De man, die reeds 20 jaar in dienst was van de onderneming, is ter plekke overleden. De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht. De machine werd onder beslag gesteld.

Het Arbeidsauditoraat heeft een technisch deskundige aangesteld. Ook komt de dienst Toezicht Welzijn op het Werk ter plekke, teneinde na te gaan of de reglementering inzake welzijn op het werk werd gerespecteerd. De specifieke omstandigheden worden verder onderzocht.

Het slachtoffer (°1959) stelde een defect aan een machine vast, waarbij de hulp van twee techniekers werd ingeroepen. Het slachtoffer had ondertussen de machine betreden. De opgeroepen techniekers waren hiervan niet op de hoogte en hebben de machine in werking gesteld. De machine trad dus in werking, terwijl er zich nog een werknemer in bevond. De man, die reeds 20 jaar in dienst was van de onderneming, is ter plekke overleden. De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht. De machine werd onder beslag gesteld. Het Arbeidsauditoraat heeft een technisch deskundige aangesteld. Ook komt de dienst Toezicht Welzijn op het Werk ter plekke, teneinde na te gaan of de reglementering inzake welzijn op het werk werd gerespecteerd. De specifieke omstandigheden worden verder onderzocht.