600 mensen uit de zorgsector worden verwend op het Oostendse strand

© JRO
Redactie KW

Op zondag 19 juli worden 600 mensen uit de zorgsector uitgenodigd op Beachclub West, ter hoogte van de Kemmelbergstraat en de Parijsstraat. Het zijn de vijf dichtstbijzijnde ziekenhuizen die de kans kregen om elk 120 mensen hiervoor uit te kiezen.

Het weer ziet er alvast veelbelovend uit: 21 graden en een stralende zon. De uitbaters van de beachclub hebben er de goede dag voor uitgekozen. De zorgsector beleefde intense maanden door de uitbraak van het coronavirus. Met de actie willen de uitbaters de mensen uit de zorg even op adem laten komen en hen laten genieten van de rust op het strand.

Alle genodigden kregen een vipkaart met een code waarmee ze hun plekje op het strand kunnen reserveren. Vanaf zaterdag 18 tot en met woensdag 22 juli dient er immers gereserveerd te worden voor een plaatsje op het groot strand, tussen het Zeeheldenplein en de Venetiaanse Gaanderijen.

Nieuw concept

Voor de stranden ter hoogte van het Thermae Palace, Mariakerke, Raversijde en Oosteroever is er geen reservatie nodig. De uitbaters bieden de zorgwerkers gratis een flesje cava of rosé aan.

Beachclub West is een nieuw en uniek concept in Oostende. Wie dat wenst, kan er een plaatsje reserveren op het strand in een ‘bubbel’, inclusief strandzeil van 20 m² voor twee personen. Wie dat wil, kan er een parasol huren, maar ook handdoeken, zitzetels, luxeligzetels en zelfs een super-de-luxe-ligbed vlak bij de waterlijn. (JRO)

Meer info op www.beachclubwest.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier