Gert en Jan zullen op woensdag 19 december een diner klaarmaken in samenwerking met zes absolute topchefs uit Azië. De integrale opbrengst gaat naar Music For Life 2018. Er zijn slechts 26 felbegeerde plaasten beschikbaar, die per opbod geveild worden. Een unieke kans om het einde van Hertog Jan mee te maken én het goede doel te steunen. Dit kan op https://www.2dehands.be/listuser/10116344/

Gert en Joachim kozen niet toevallig om de volledige opbrengst te schenken aan het Alexine Clarysse Fonds. Myrthe, de oudste dochter van Gert, en Alexine deelden dezelfde onthaalmoeder. In november 2010 werd bij Alexine op 6-jarige leeftijd acute leukemie vastgesteld. Het zou een moedige maar ongelijke strijd worden die Alexine op 24 december 2011 helaas verloor. Nog tijdens haar strijd startte Alexine zelf het fonds op.

Het Alexine Clarysse Fonds biedt financiële ondersteuning aan specifieke onderzoeken naar kinderkankerbehandelingen georganiseerd door het Antikankerfonds, in samenwerking met wetenschappelijk erkende onderzoekscentra.

Gert en Jan zullen op woensdag 19 december een diner klaarmaken in samenwerking met zes absolute topchefs uit Azië. De integrale opbrengst gaat naar Music For Life 2018. Er zijn slechts 26 felbegeerde plaasten beschikbaar, die per opbod geveild worden. Een unieke kans om het einde van Hertog Jan mee te maken én het goede doel te steunen. Dit kan op https://www.2dehands.be/listuser/10116344/Gert en Joachim kozen niet toevallig om de volledige opbrengst te schenken aan het Alexine Clarysse Fonds. Myrthe, de oudste dochter van Gert, en Alexine deelden dezelfde onthaalmoeder. In november 2010 werd bij Alexine op 6-jarige leeftijd acute leukemie vastgesteld. Het zou een moedige maar ongelijke strijd worden die Alexine op 24 december 2011 helaas verloor. Nog tijdens haar strijd startte Alexine zelf het fonds op.Het Alexine Clarysse Fonds biedt financiële ondersteuning aan specifieke onderzoeken naar kinderkankerbehandelingen georganiseerd door het Antikankerfonds, in samenwerking met wetenschappelijk erkende onderzoekscentra.