Toevallige passanten merkten de man en zijn elektrische fiets woensdagavond rond 22.30 uur op langs de donkere weg. Ze zagen hem vanuit de auto liggen in de gracht, die gevuld was met enkele tientallen centimeters water, en verwittigden de hulpdiensten. De brandweer, een ambulance en een mug-team snelden ter plaatse, haalden de man uit de gracht en probeerden hem te reanimeren.

Tevergeefs, de man stierf ter plaatse. Of hij eerst onwel werd of per ongeluk in de gracht sukkelde met zijn fiets, moet verder onderzoek duidelijk maken. Op het eerste gezicht waren er geen sporen van een aanrijding.

Zijn vrouw Martine D'Hooghe werd opgevangen door de hulpdiensten. Voor de familie is het al het tweede drama in korte tijd. In september werd Ellen D'Hooghe door haar partner vermoord in Oekene.

(LSi)

Toevallige passanten merkten de man en zijn elektrische fiets woensdagavond rond 22.30 uur op langs de donkere weg. Ze zagen hem vanuit de auto liggen in de gracht, die gevuld was met enkele tientallen centimeters water, en verwittigden de hulpdiensten. De brandweer, een ambulance en een mug-team snelden ter plaatse, haalden de man uit de gracht en probeerden hem te reanimeren. Tevergeefs, de man stierf ter plaatse. Of hij eerst onwel werd of per ongeluk in de gracht sukkelde met zijn fiets, moet verder onderzoek duidelijk maken. Op het eerste gezicht waren er geen sporen van een aanrijding.Zijn vrouw Martine D'Hooghe werd opgevangen door de hulpdiensten. Voor de familie is het al het tweede drama in korte tijd. In september werd Ellen D'Hooghe door haar partner vermoord in Oekene.(LSi)