55 personeelsleden van Sint-Paulusschool nemen deel aan Beatrun in Waregem

© PNW
Redactie KW

Tijdens de vijfde editie van de Stas Beatrun heeft de Waregemse Sint-Paulusschool 55 personeelsleden afgevaardigd. De stadsloop, die met 4.000 lopers opnieuw uitverkocht was, deed ook de campussen Hemelvaart en College aan.

Het is niet de eerste keer dat een campus van de Sint-Paulusschool opgenomen werd in het parcours. “De voorbije twee jaar liepen de deelnemers al over de speelplaats van Hemelvaart, maar nu zullen ze ook passeren door de campus College”, vertelt leerkracht Karen Decock. “Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen om een loopteam af te vaardigen. Directieleden, leerkrachten, opvoeders, keuken- en onderhoudspersoneel, iedereen vormde één team met een groene T-shirt.”

Blikvanger tijdens de jubileumeditie van de loop was Charles-Henri Vynckier. De 11-jarige mocht plaatjes draaien langs het parcours, samen met nog 14 andere collega-dj’s. De jonge dj kreeg een plekje op de speelplaats van Hemelvaart, straf voor iemand die zelf nog in het lager onderwijs school loopt.

Na de sportieve inspanning konden alle deelnemers genieten van een afterparty in Waregem Expo, de start- en aankomstplek van de Stas Beatrun.

(PNW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier