Op vraag van het Parket van West-Vlaanderen vraagt de politie uw aandacht voor volgend opsporingsbericht:

Op dinsdag 17 december verliet de 55-jarige André Gille om 10 uur 's avonds zijn appartement aan de Distellaan in Middelkerke. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. André is 1m68 lang en stevig gebouwd. Hij heeft kort geschoren haar.

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte donsjas, een blauwe jeansbroek, zwarte schoenen en een grote groene trekrugzak. André heeft medische zorgen nodig. Hebt u André Gille gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30300.

U kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. En u kan dit bericht nalezen op www.politie.be.

Op vraag van het Parket van West-Vlaanderen vraagt de politie uw aandacht voor volgend opsporingsbericht:Op dinsdag 17 december verliet de 55-jarige André Gille om 10 uur 's avonds zijn appartement aan de Distellaan in Middelkerke. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. André is 1m68 lang en stevig gebouwd. Hij heeft kort geschoren haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte donsjas, een blauwe jeansbroek, zwarte schoenen en een grote groene trekrugzak. André heeft medische zorgen nodig. Hebt u André Gille gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30300. U kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. En u kan dit bericht nalezen op www.politie.be.