"Marnix was net op weg naar de dierenarts om zijn kat te laten steriliseren toen het ongeval gebeurde. In het ziekenhuis vroeg hij meteen naar het beestje", zegt Nele Huysentruyt, die bevriend is met de baasjes. De man zelf ligt ondertussen nog steeds in het ziekenhuis om te herstellen van zijn verwondingen. Wat er zaterdagmiddag precies fout liep langs de Brugsesteenweg in Wenduine, blijft onduidelijk.

Marnix werd met de mugheli afgevoerd naar het ziekenhuis en wacht nog een aanzienlijk herstel. Wie het katje denkt gezien te hebben of heeft opgevangen, kan contact opnemen met Nele op het nummer 0494 65 82 85.

(MM)

"Marnix was net op weg naar de dierenarts om zijn kat te laten steriliseren toen het ongeval gebeurde. In het ziekenhuis vroeg hij meteen naar het beestje", zegt Nele Huysentruyt, die bevriend is met de baasjes. De man zelf ligt ondertussen nog steeds in het ziekenhuis om te herstellen van zijn verwondingen. Wat er zaterdagmiddag precies fout liep langs de Brugsesteenweg in Wenduine, blijft onduidelijk.Marnix werd met de mugheli afgevoerd naar het ziekenhuis en wacht nog een aanzienlijk herstel. Wie het katje denkt gezien te hebben of heeft opgevangen, kan contact opnemen met Nele op het nummer 0494 65 82 85. (MM)