500 liter bier te winnen in Heule

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

De artisanale brouwerij De Feniks in de Mellestraat viert zijn tweejarig bestaan met een tweede editie van ‘De Feniks & Friends – Anniversary Craft Beer Fest’.

Twee dagen lang kan men bier proeven van eigen makelij en ongekende bieren ontdekken. Voor wie geen alcohol lust, zijn er tal van softdrinks beschikbaar. Op zaterdag zijn er optredens voorzien van Bad Penny om 14.45 uur en Low Budget om 18 uur. Op zondag om 13 uur start het optreden van de De Wilfrieds en Moaten, een groep uit Ingelmunster die meerdere keren optrad op Labadoux. Als laatste in de rij is er om 16 uur de live jukebox Second Record. Er zijn voor de gelegenheid ook rondleidingen voorzien doorheen de brouwerij.

En zowel op zaterdag als zondag is er een quiz met een biermand voor de winnaar. Er wordt ook op beide dagen een tombola georganiseerd, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. Bij aankoop van een proefticket is de hoofdprijs het brouwen van je eigen bier (500 liter) samen met De Feniks. De kinderen komen er ook aan hun trekken, met op zaterdag een springkasteel en kindergrime. De Open Brouwerijdagen vinden plaats op zaterdag 30 juni van 11 tot 22.30 uur en op zondag 1 juli van 11 tot 20.30 uur. De toegang is gratis.

(CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier