Elk jaar probeert de sportdienst van Wielsbeke het openluchtzwembad enkele keren 's nachts open te houden. Dat is al jaren de traditie als het enkele dagen bloedheet geweest is. "Vrijdag zagen we dat het heel goed weer zou zijn. Daarom beslisten we woensdag onze eerste nightswimming te houden. Ondanks het feit dat het iets kouder was dan verwacht, zat het zwembad toch boemvol", zegt Steven Lefebvre van de Dienst Vrije Tijd. Tijdens het nachtzwemmen vraagt de sportdienst steevast een dj. De veelgevraagde Wielsbekenaar Feliz verzorgde woensdagavond de beats.

Eind deze week stijgt het kwik weer naar 33 graden. Toch is een nieuwe editie nog niet onmiddellijk aan de orde. "Het is een hele organisatie en we moeten personeel genoeg hebben. Voorlopig kiezen we voor één editie. Als het later deze zomer weer heel warm wordt, bestaat de kans dat we nog een nachtzwemavond organiseren."

De veelgevraagde Wielsbekenaar Feliz verzorgde woensdagavond de beats. © NV

Eerder deze week lokte het zwembad al heel wat mensen. In het begin van de week was het openluchtzwembad 's namiddags nog open voor de scholen. 's Avonds tussen 17 en 21 uur kwamen toen per dag al 300 mensen zwemmen. Op woensdagnamiddag liep dit op tot 500 mensen. "Voor de studenten is het een mooie manier om een vakantie in te zetten. We hebben al heel wat beurtenkaarten verkocht, dus de zomer is voor ons alvast goed begonnen", sluit Steven af.

(NVR)

Elk jaar probeert de sportdienst van Wielsbeke het openluchtzwembad enkele keren 's nachts open te houden. Dat is al jaren de traditie als het enkele dagen bloedheet geweest is. "Vrijdag zagen we dat het heel goed weer zou zijn. Daarom beslisten we woensdag onze eerste nightswimming te houden. Ondanks het feit dat het iets kouder was dan verwacht, zat het zwembad toch boemvol", zegt Steven Lefebvre van de Dienst Vrije Tijd. Tijdens het nachtzwemmen vraagt de sportdienst steevast een dj. De veelgevraagde Wielsbekenaar Feliz verzorgde woensdagavond de beats.Eind deze week stijgt het kwik weer naar 33 graden. Toch is een nieuwe editie nog niet onmiddellijk aan de orde. "Het is een hele organisatie en we moeten personeel genoeg hebben. Voorlopig kiezen we voor één editie. Als het later deze zomer weer heel warm wordt, bestaat de kans dat we nog een nachtzwemavond organiseren."Eerder deze week lokte het zwembad al heel wat mensen. In het begin van de week was het openluchtzwembad 's namiddags nog open voor de scholen. 's Avonds tussen 17 en 21 uur kwamen toen per dag al 300 mensen zwemmen. Op woensdagnamiddag liep dit op tot 500 mensen. "Voor de studenten is het een mooie manier om een vakantie in te zetten. We hebben al heel wat beurtenkaarten verkocht, dus de zomer is voor ons alvast goed begonnen", sluit Steven af. (NVR)