400 sportievelingen trotseren stormweer tijdens 46ste veldloop van VAC Beveren-Leie

© (Foto ELD)
Redactie KW

Zondagnamiddag vond de 46ste editie ‘Memorial Etienne Demeyer’ veldloop in Beveren-Leie plaats. Het stormweer was geen reden om er niet bij te zijn op en rond de gemeentelijke sportvelden. Maar liefst 400 atleten waren van de partij.

Bij de heren was het Maxim Kerremans (A.C. Staden) die het zegegebaar mocht maken. Stijn Vermeulen (DAPALO) werd tweede en Angelo Van Nevel (SODIBRUG) legde beslag op de derde plaats. Bij de junioren was het Vital Aelbrecht (VACBL) die geen tegenstand duldde. Jordi Van Heuveln (AVI) werd tweede en Emiel Deprez (A.V. Staden) derde.

Sophie Christiaens (VACBL) maakte brandhout van de opgekomen tegenstand bij de dames. De Waregemse finishte ruim voor Veerle Muylle (DAPALO) en Lisa Vanhee (AVI). Joke Vanrobaeys (RTOM) was de beste bij de junioren.

Bij de veteranen 1 was Andy Vanhaelewyn (AVI) de beste. Freddy Maertens (VACBL) werd tweede en Peter Van Mosselvelde (AVI) derde. Gino Bonte (DAPALO) won bij de veteranen 2 voor Filip Vanwijnsberghe (VACBL) en Eric Oyaert (DAPALO). Bij de dames sportiva’s 1 ging de zege naar Tanya Parmentier (A.C. Staden) voor Tracy Vullers (AVI) en Liesbeth Cappon (AVI).

Bij de andersvaliden ging de zege naar Vic Sabbe (ABM). Simon Verbeke (VAD) werd tweede en Jorven Delhaye (ABM) derde. Bij de dames was geen kruit gewassen tegen Kirsten Devos (AVI). Inge Lanneau (Somival) werd tweede en Stefanie Lauwers (Somival) derde.

(ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier