In de periode van 8 tot en met 14 augustus werd bij 39 mensen een coronabesmetting vastgesteld. In de gemeenten Anzegem, Wielsbeke en Spiere-Helkijn waren er de voorbije week geen nieuwe besmettingen.

In Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Harelbeke, Deerlijk, Zwevegem, Wevelgem, Avelgem, Anzegem, Spiere-Helkijn, Wielsbeke en Waregem werden er vrijdag geen positieve besmettingen vastgesteld. In Wervik was er vrijdag 1 nieuwe besmetting. Menen telde er 3.

Het aantal besmettingen van 8 tot en met 14 augustus: Kortrijk 5, Kuurne 2, Harelbeke 7, Deerlijk 1, Zwevegem 2, Wevelgem 5, Anzegem 0, Avelgem 0, Spiere-Helkijn 0, Wielsbeke 0, Waregem 3, Lendelede 1, Menen 8 en Wervik 5.

De trend is duidelijk dalend in de regio.

Deze cijfers zijn de meest recente en geverifieerde cijfers van de W13, de vereniging van de 14 OCMW's van Zuid-West-Vlaanderen in samenwerking met de Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen. (MVM)

In de periode van 8 tot en met 14 augustus werd bij 39 mensen een coronabesmetting vastgesteld. In de gemeenten Anzegem, Wielsbeke en Spiere-Helkijn waren er de voorbije week geen nieuwe besmettingen. In Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Harelbeke, Deerlijk, Zwevegem, Wevelgem, Avelgem, Anzegem, Spiere-Helkijn, Wielsbeke en Waregem werden er vrijdag geen positieve besmettingen vastgesteld. In Wervik was er vrijdag 1 nieuwe besmetting. Menen telde er 3. Het aantal besmettingen van 8 tot en met 14 augustus: Kortrijk 5, Kuurne 2, Harelbeke 7, Deerlijk 1, Zwevegem 2, Wevelgem 5, Anzegem 0, Avelgem 0, Spiere-Helkijn 0, Wielsbeke 0, Waregem 3, Lendelede 1, Menen 8 en Wervik 5.De trend is duidelijk dalend in de regio.Deze cijfers zijn de meest recente en geverifieerde cijfers van de W13, de vereniging van de 14 OCMW's van Zuid-West-Vlaanderen in samenwerking met de Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen. (MVM)